Ämne: V86 tankar...
Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-06, 23:37   #4
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
Ska bli intressant vad Löfgren och stig h har för förklaringar på galopperna i senaste starten vad det gäller habito och emmett brown. Habito känns som det var olycksfall i arbetet medans emmett verkar varar en liten förbrytare. bägge har ju perfekta uppgifter att spåra runt om. Ni som ska gardera långloppet bör strecka jupiter rodney som alltid blir bortglömd. snabb ut från springspår och kan han få en fin smygare här så är han med dom på linjen.
Emmet kunde man ju misstänka var ganska säker ändå innan senaste fiaskot, uppenbarligen inget att hålla i handen. Kunde ju tänkas vara en bra favorit ändå med rätt förutsättningar, men jag räknar kallt med att förutsättningarna här är att motståndarna är pålästa och smarta nog att gå på attack mot den här knepiga hästen. Det bara vimlar av offensiva kuskar på framspår, spets och slut borde vara ett osannolikt scenario. Örjans tog sig ju till kriteriet och vann spårlotten, den borde vara favorit.

Håller helt med om Rodney, kommer bli tokigt bortglömd. Det är ingen stjärna direkt, men i det här gänget duger han mycket bra!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat