Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-09, 06:33   #115
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6057


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Sugen på att plocka tjeckerna +0.25 med.. Se bara på skadelistan hos turkarna: Volkan Demirel (Fenerbahce), Omer Toprak (Bayer L), Hakan Calnahoglu (Bayer L), Burak Yilmaz (Galatasaray), Kaan Ayhan (Schalke), Mustafa Pektemek (Besiktas), Nuri Sahin (Dortmund) och Mevlut Erdinc (St. Etienne). Dessutom sena frågetecken på Arda Turan och Mehmet Topal, som testas sent (har dock ej konfirmerat med källa på Topal och Turan).

Det är ju nästan hela den tänkta startelvan det...

Dessutom startade man kvalet med att förlora med 3-0 emot Island borta, en rejäl missräkning. Nu kommer det alltså att vara rejäl rotation i startelvan och pressen är på. Det är ju egentligen Turkiet och Tjeckien som ska slåss om andra platsen, men torskar man idag samtidigt Island vinner borta emot ett skadedrabbat Lettland, så är man 6 poäng efter både Island och Tjeckien redan efter 2 omgångar. Holland räknar vi väl med att man går och vinner gruppen, trots en dålig start.

En dålig start signerad Tjeckien, där tjeckerna överraskande gick och vann med 2-1 hemma emot ett favorittippat Holland alltså.. Coach Vrba kanske har fått storhets efter den vinsten (eller så tror han på sitt lag, fin gräns mellan galen och intelligent)för han har nämligen gått och lovat att om inte Tjeckerna tar minst 4 poäng i dem 2 kvalmatcherna framför dem (Turkiet och Kazakstan) så ska han gå och jobba på en öl-fabrik i Tjeckien för en dag. Tar man 4 poäng eller mer så lovade fabriken att bjuda alla tjecker på öl vid nästa hemmamatch. Så det är mycket som står på spel här ;-)

Skämt åsido, mycket viktig match för bägge lagen, men framförallt för hemmalaget. Hur klarar man den pressen, och pressen av en otålig publik om spelet låser sig? Speciellt utan många nyckelspelare? Jag tror inte man klarar det. +0.25 på Tjeckien betyder att det blir halv vinst vid oavgjort, den tar vi sa räven!

PS. Hittade informationen om Topal och Turan: http://www.footballaustralia.com.au/...k1hatoxirzuvjf

Känns som ett all-in bet... Jag tror så! Pinnacle erbjuder Tjeckien +0.25 @ 1.98, den tar vi!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU

Senast redigerad av tompa87 den 2014-10-09 klockan 13:01.
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat