Ämne: V75 Åby
Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-11, 11:39   #115
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

System och tankar

1) 4
2) 3 4 5 6 8 11
3) 2 4 5 9 12
4) 4 5 9 11
5) 7
6) 1 2 3 5 6 7 8 9
7) 7 12


1)
Två med chans. Ingves och Untersteiners! Tar ställning för Västerboonthenews pga bättre läge och plus/minus-faktorer i utrustningen för dessa bägge. Enorm tid och prestation av Fleetfoot senast men tar i beaktning att det var på en självspringande toppbana under Kriteriehelgen! Spik!

2)
11 Lover Face överstreckad! Visst är hästen bra men det är även motståndet och det är inte lätt att bara runda dom på Åby! 8 Calvin Borel är ok värderad från det här läget på 13%. Bästa hästen! 4 Paparazzi M. är den mest formstarka i gänget och har läget! Måste streckas. Fynden är 5 Super Streamline (7%) och 6 Finish Brandon (1% !!). Folk är fan fulla!! 1% på spets/rygg ledaren som dessutom både är i form och har kapacitet!? Båda är KRAFTIGT understreckade och ett absolut måste liksom 3 Dixie Exclusive (5%) som får ny utrustning och barfota runt om!

3)
Draget och chansspik på den vågade är 9 Elles W.Phedo på ofattbara 6%! Toppläge med startsnabba hästar framför, härdad i Frankrike och absolut toppform! Absolut sist i lunchsändningen igår skickade Anders Lindqvist ett SMS till studion och lämnade klart! Dottern Johanna emot trots att hon har mognat i tuff konkurrens i Frankrike! SE UPP!! DAGENS BÄSTA VÄRDE!

12 Canaka B.F. har jättetufft läge och bevisade återigen sist att dödens inte är hästens likör! Om det blir uppullat måste den fram och då vinner den inte. Kommer in om överpace! 4 Global Midnight är som bekant kapabel. Får lopp i främre träffen och är speedig! 8% är för lite! 2 Eketorps Tess och 5 Your Highness är kapabla och påställda men skall vara lite för korta i rocken här! Om dom "tuffa" misslyckas...

4)
4 Dencos Nemo Kilab är stenklar felfri men stressiga 1640 med rus runtomkring oroar! Tar med dom som kan vinna. Synd att det är skrik på 11 Tony Boy men ännu bara 8%... 5 Jetcane Harvester räknas! Tror inte ett smack på Nurmos favorit! 9 Silver Annie i toppform, har kunnande och tider i kroppen och barfota runt om och Erik upp gör strecket väl värt!

5)
Tre hästar höjer sig! 3 Evens First Boy gör återigen ett topplopp efter tappstart! 8 Shiraz Brodde får problem från åttonde och hinner inte fram!? 7 Hamilton As bombar till spets och får se till att hålla så hårt tempo att 1 Snappy Rose kippar efter andan in på upploppet! DAGENS BÄSTA SPIK!! Spets och slut på HAMILTON AS! 16% är TOPPEN!

6)
1 Junior Troy förstahäst för det första är jag osäker på var den hamnar från start och för det andra tycker jag att Goop har lite av en formsvacka med märkliga styrningar och beslut sista veckan. Släggan står inte riktigt att känna igen. Tror inte lika mycket på 5 Bear Dancer som kollektivet. För stor i mitt tycke. Massiv gardering! Här kan det smälla! Stall Melander i toppform! Har lite feeling för någon av deras!

7)
Stall Kolgjini som favorit? Schas! Kör bort ytterligare en halv miljon idag! Förstahäst är 7 On Track Piraten som såg magisk ut sist! Hoppas den körs tufft för spets och tar den alternativt kommer ner i rygg ledaren! Då är loppet avgjort! Torskar ALDRIG från spets eller stretchen! Dubblar dock med B.B.S. som kommer flyga lågt över upploppet! OM det blir överpace är det vinnaren!

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+3), mackpeter (+3)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat