Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-15, 09:19   #1
majkki
 
majkkis avatar
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 128
Sharp$: 571


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

US PICKS - NFL/NCAA


US Picks kommer att fokusera enbart på NFL och en del på NCAA.

US Picks använder sig av Units 1-10.

Jag har ett genuint intresse för NFL som jag fått efter att ha varit bosatt en kortare tid i USA som under de senaste åren även växt fram spelmässigt, där jag har gått riktigt starkt dom två senaste säsongerna, har däremot bara rekat från och med den här säsongen.

Jag har inget resultatmål med min speldagbok utan jag vill se hur resultatet ser ut när säsongen gått till sin ända. Men självklart ska vi försöka vinna så mycket som möjligt!

Jag följer oftast mellan 6-9 matcher live på söndagarna och självklart Thursday/Monday Night Fotball, sedan går jag oftast igenom matcherna statistiskt i efterhand och kan se nån match jag har missat i repris, det är ofta matcher där något har "stuckit ut".

Kan vara t,ex Austin Davids kastar 700 yard över 2 matcher, då vill jag gärna kolla upp hur det har gått till.

US Picks finns på twitter ( US_Picks ) där spelen kommer upp samma sekund som något spel kommer upp hemsidan www.uspicks.wordpress.com

Jag vet att många redan är regelbundna besökare av min sida, men väljer att skapa en speldagbok ( Så jag slipper ta upp hela NFL Picks 2014 tråden) för att eventuellt svara på frågor om rekarna, frågor om mina tankar, spekulationer, om resultaten, prata om matcherna, om ni ryggar, inte håller med osv, här.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sirlarsson (+10), Migge (+1), kkimpa (+10)

Senast redigerad av majkki den 2014-10-15 klockan 09:21.
majkki är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat