Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-23, 19:27   #6
draken
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7862
Standard

Västerbo vinner med 200m det vet alla. Nej men jag tror också att den är helt superklar men såklart kul att gardera då den kommer att bli jättestor. Omgången i sig och Jägers i sig säger att det troligen kommer bli minst lika tråkigt som i Lördags. Dvs 5 spets och slut. ,Inte det samma som låg utdelning men nog blir det en typisk Jägersomgång med fint höstväder. Räcker med ett litet VM system för mig.
Tor Mento eller Hobard kan bli svåra att hinna i fatt men tyckte aristocat Boko såg riktigt trögseg,stark och fin ut senast. Kom tillbaka starkt och spöade Mellby Viking men klarade inte av ledaren.. Bazire Dimache och Radieux har också lite dåligt med spel.
Augustus i första kan bli svårknäckt om spets.
Paduca vinner nog andra busenkelt från alla andra spår än ett. Tror att risk finns att hon fastnar.
silver Annie troligen vinnare i 4e
DD1 blir en fart fest. Tycker att det ser ut att kunna bli en rejäl fart direkt från början med formstarka hästar. Kul lopp. Kan bli överpaceat och någon som gynnas av det likväl som bara klart på spark Rick.
Dags för Mosaique att få vinna ett fint lopp på hemmaplan. Risken finns ju att Ludde som vanligt kör bort en favorit om jag spikar men jag tror att det är hans tur nu.

Senast redigerad av draken den 2014-10-23 klockan 19:50.
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat