Ämne: Bygga rulle?
Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-07, 00:36   #16
kingscania
 
kingscanias avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Norr om Skåne = Norrland
Inlägg: 1 416
Sharp$: 56


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ChrisWaddle Visa inlägg
1. Försök hålla insatserna på en jämn nivå. Eftersom du inte har en bankrulle så skulle jag rekommendera att du sätter ett tak på hur mycket du kan tänka dig att förlora per månad. Sen sätter du 50 kr per spel och når du taket tar du spelledigt tills nästa månad. Att spela för mindre än 50 kr kommer att leda till låg motivation och då kommer du inte bli en bra spelare.

En bra ide med ett tak. Men som sagt, max 5% av din rulle på ett spel. Om du får låg motivation av spel med låga insatser, då ska du träna upp ditt tålamod.

2. Eftersom din kassa inte är så stor så försök plocka de 2 bästa spelen per dag. När du har en stor kassa kan man gott lägga 10-20 spel per dag om man hittar bra odds. Jag lägger ca 150 spel i veckan.

Tycker inte du ska låsa fast dig i ett visst antal spel per dag. Du ska spela de spel du tycker är bra, sen om det är 4 om dagen eller 4 i veckan, det kvittar. Börjar du sätta upp att du MÅSTE spela ex 2 spel om dagen kan det lätt hända att man inte tar spel som man egentligen skulle ha tagit.

3. Om oddset är >1,50 så spela en singel. Om du hittar två starka favoriter till odds under 1,50 (ja, de finns) så spela en dubbel. Tripplar kan du skippa.

4. Alla sporter är potentiellt lönsamma. Jag skulle framför allt rekommendera olika typer av specialspel, tex bollinnehav, antal hörnor eller antal gula kort.
Lycka till, du kan ju exempelvis föra en speldagbok här, så kan folk försöka att hjälpa dig
__________________
Citat:

Citat:
Sätt in pengar på Plusgiro 52 90 49 - 9 eller Bankgiro 5223 - 9159 märk talongen "Shaking Generation - Björn Hellkvist".
Citat:
Give Sharp$, not "Tack"!
kingscania är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat