Visa ett inlägg
Gammal 2014-10-31, 20:52   #45
criba
 
Reg.datum: feb 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 427
Sharp$: 566
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Panoramic är en av de åtta mest överstreckade i omgången som jag ser det. I god konkurrens ska jag säga, tycker det finns en sån i varje lopp. Överväger att lyfta bort den på fem hästar faktiskt.

1. Undantaget Bart har han gjort minst antal starter i loppet.

2. Till skillnad från samtliga på framspår (där dessutom de bästa emot finns=får förmodligen en ännu sämre resa än i normal bakspårsstart om man tar hänsyn till den taktiska biten) är han garanterad en resa i andraspår.

3. Funkade inte förra gången det var lite blött.

Med det sagt tycker jag till och med oddset är aningen lågt faktiskt.
Blir intressant att följa detta lopp imorgon. Vidhåller personligen att oddset är överraskande bra så vi får helt enkelt "agree to disagree" om det. Kan inte tänka mig att han står i 7,50 när bilen rullar imrgon hos ATG. Säger inte att Panoramic är klar på något sätt men hästens tråkiga stil senast tror jag i hög grad berodde på underlaget på Örebros potatisåker som var allmän lös och ojämn. Om det är den banan du avser som blöt så tror jag man kan bortse från det.

Nu blir ju Panoramic tredjehandare och betydligt mindre spelad än Veijos och Mortens hästar vilket jag är tacksam för. Är helt inne på att vi får se en väsentligt vassare prestation från Panoramic imorgon på Sundbyholms fina banunderlag. Han är ganska däckad i de flesta tips vilket känns tacksamt då jag trodde han skulle bli favorit. Visst har Bart MM imponerat men tuffare motstånd nu och trolig dödens på Veijo här. Kan dessutom kosta lite för Veijo att ta sig förbi 1:an som man avser testa i spets. Kan således bli körning här då Veijo är en gasglad kille och Örjan syns oftast bara till på upploppet. Lycka till iaf.
criba är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat