Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-01, 19:40   #11
draken
 
drakens avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 2 986
Sharp$: 7865
Standard

Var helt iskall i dag. Hatar hemmabanan. Blir alltid black där. Hade Queasy bara orkat vinna så hade resten rasslat in också. Troligt haha. Årgångslopp på en bana som kanske fortfarande är lite smetig i morgon kan nog sluta lite hur som helst. Säsongen har vart lång.Nu har det dock inte regnat på hela dagen så jag tror att banan kommer vara skaplig i morgon.
Neona har ju vart hur bra som helst. Går inte att gå ifrån som favorit men inte spikar jag i första igen i morgon efter att ha åkt all världens väg i dag efter första. Håller fullständigt med Niklas om Backfire. En annan som såg lavad ut med rubbet sparat i semin är Perfect cash som kom tillbaka efter vila. Ett litet varningens finger utfärdas.

Andra tror jag liksom Malmroth att Shadow bara vinner.

tredje visade nog Faceèm att hon nog bara är bäst efter att bli 2a med jättegalopp. Någon av 1-4 kan möjligen göra motstånd

fjärde orkar jag knappt titta på. 2,5,8 10 är nog mina första streck

Alvena var väl en besvikelse senast. Har nog bättre form nu med ett par lopp i kroppen. Ser nog ut att bli revange men Lotuscherie och rigatoni är bättre hästar. Tror nog endå att det lutar åt en spik.

Hans Owe tror jag bara vinner nu när Ivar blev struken. Kastar nog ialla fall in ett spel på Rokkakudo som som inte vart bra i år men som senast visade lite gryende form.

Sista är som Niklas säger helt öppet.Vinnaren borde finnas bland någon av de 5 första + 9 och 11 men man vet ju aldrig.
draken är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat