Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-15, 10:50   #216
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6057


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Finns goda förutsättningar att vi får se mål ifrån bägge lagen i mötet för att gå se mål ifrån bägge lagen i mötet Carpi - Citadella i italienska serie b idag.

Vid normala förutsättningar hade jag kanske sagt: 45-55 men hemmalaget som ligger på 2a plats i tabellen är favoriter, men se upp! Man saknar sedan förra matchen förstemålvakten Gabriel, ytterback Struna, mittback Saugher och även mittfältare Paschiuti. Alla ordinarie! Dessutom saknas en backupmålvakt (låter det vara osagt om han är andra eller 3e valet) men defensiven är brandskattad. Den fina offensiven är dock intakt och man återfår även offensivt skicklige vänsterbacken Gagliolo. Lätt hänt att laget blir lite framtungt så att säga, och att defensiven får stå åt sidan, speciellt eftersom man spelar hemma. Och det kan straffa sig emot en kapabel borta offensiv som gjort mål i 4 av sina 5 senaste bortamatcher trots att man inte vunnit någon av dem. Faktum är att Citadella endast blivit nollade en gång borta i år, på 7 tävlingsmatcher.

Man har dock ändå inte vunnit någon vilket för mig till defensiven. Man släpper in 1,5 mål i snitt per match borta, inte horribelt men definitivt inget att lita på.

All things considered så känns blgm JA till 2 på betway som ett givet all in drag!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat