Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-21, 19:41   #110
KungKlave
 
Reg.datum: maj 2012
Inlägg: 224
Sharp$: 1028
Standard

Dags för ny säsong och en väldigt spännande sådan. Imorgon börjar vinterstudion igen och då är det dags att börja spela. Har lagt tre spel inför de kommande helgerna.

Charlotte kalla vinner 10 av 10 lopp mot morgondagens motstånd när det vankas favoritdistansen 10km fristil. Så allt över 1 är av värde skulle jag säga. Håller dock nere insatsen något ifall det skulle gå typ tre stavar eller att hon ramlar fem gånger och kommer tvåa.

Ogiltigt spel-ID: 2307752



Johan Olsson och Calle Halvarsson var jämna idag, och Johan kanske bara vann för att Calle trodde att han skulle vinna och slog av på takten mot slutet när han hörde speakern. 15 km talar mer för Johan och när Johan säger att han känner sig riktigt ur form så brukar det ju tala för att han vinner. Ingen hög insats här, fristil talar för Calle men ser ändå Johan som vinnare.

Ogiltigt spel-ID: 2307745



Alexey Poltoranin gjorde en dålig inledning i fristil mot halvbra motstånd i finland förra helgen där han slutade sexa, hela 43 sekunder efter vinnaren Matti Heikkinen. Cologna är aldrig dålig och även om loppet i kuusamo går i klassisk stil så kommer han slå poltoranin och antagligen vara den enda som kommer i närheten av Sundby som ser ut att vara i kanonslag nu i början av säsongen.

Ogiltigt spel-ID: 2307793

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
daders (+3)
KungKlave är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat