Ämne: V86 Jackpott
Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-25, 22:18   #6
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Chapeau från ledning tar inte Nahar ner om han bara är i halvform.


Gantab Håleryd omgångens skräpfavorit. Har förverkat sin första barfota och överskattad på enkel spetsvinst. Annat läge nu och öppet lopp med ett koppel som är bra för klassen.

Montdore är klaraste vinnaren av alla, mycket säkrare vinnare än Nahar! Galopp emot (men har sett riktigt stabil ut så det ska inte vara någon fara)!

Taktikmässigt intressantaste loppet är väl fjärde. Spets och släpp av Johan till farsan borde vara u-tipset så får gå på utgång där. Annars låser de väl loppet på spets och dödens och borde också vara klara på det viset. Hmm, kanske är vettigt att dubbla då? Överlägset mest troliga loppscenarierna va? Ett tredje är spets och släpp enligt ovan, Björn går upp och pressar i dödens och Johan slinker fram till vinst från rygg? Oavsett vettigt att låsa då va? Dance Photo och Aisle Stand ser mest intressanta ut spelmässigt, men fan vet om det är värt att lägga matta på ramen här ändå...

Eastar Rapida spets och slut! Om han inte stannar till eller kusken kör bort, halvtroligt det också. Klockren utgångshäst iallafall för den sitter i ledning tidigt och det ser otroligt öppet ut bakom! Inget värde på den idag dock (vad mycket som kan hända på en start), blir halvklar favorit till slut skulle jag tro.

Kan bli bra fart på loppet i sjätte! Upplagt för det iallafall. Oavsett blir Done rejält överspelad som oftast. Ska nogon vinna bakifrån kan det lika gärna vara någon av de andra. Jag tror dock de där framme är hårda nog att kötta på i full fart i 1600 meter. Frågan är bara vem som tar det, jag tror spets och slut för Johnny och sos/dödensvinst av Peter är lika troligt. Kan hända att det blir ett lås även här, men Air Frame och Bostons Creditz ser smaskiga ut att bruka på ramen!

Rolex klart bästa spiken i omgången? Vad talar mot? Nikita Broline spelad mindre än hälften så mycket som Berghs trots 20 meter försprång, vafalls!? Wikström har ett par intressanta outsiders på 20 men tror inte det räcker. Spikar Rolex!

Intressant att se hur Vikingen är för dagen. Är han som senast vinner han inte, det här loppet är tuffare. Odd Fellow (bra form på g) och Spring Erom (grym vissa stunder och formkusk) ser intressanta ut bakom, står bra till propmässigt.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat