Ämne: V75-Jägersro
Visa ett inlägg
Gammal 2014-11-28, 19:11   #141
putte64
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8286

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Nej, han får ingen PDA plats om han vinner loppet.

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
avd1.
en lovande duo ställs mot varandra men när två trätter vinner en tredje... Skrällen är Falcon Hålleryd som ser förbättrad ut hos Johan U. 6% är för lite...
Men kommer Lover Face till spets blir han mycket svårslagen!

avd2.
Agustus F är en riktig krigare, var bra som 3a senast och går från alla positioner, har 5 av 6 på Jägersro vilket är plus! kommer han bara ner i slagläge och inte hamnar på vingel bör han ha bra segerchans, bra för sin klass! Kommer nr 5 till spets kan mycket väl Agustus vara först framme och överta, svårslagen!

avd3
Solvato har varit borta men vejo hyllar honom i jobb. Måste vinna detta loppet för att vara säker på en plats i PDA, barfota runt om och vejo tror på bra chans! Hästen gick ett rejält slutvarv på lunden senast, har dessutom jobbat 1.14/1600 meter.


avd4.
Det är svårt att gissa vem som blir streckfavorit men min vinnare heter Carabinieri som har en stigande formkurva. Han har både visat bra styrka som krävs över stayer distans, visade då oanade fartresurser, senast noterade han raska 11 sista varvet för klassen och ännu snabbare sista 800 där tiden stannade på 1.09.2, han kommer att tappa mark när bilen släpper men segerchecken skrivs ut när man passerat mål som etta.. Rolig spik!

avd5
Mister jp har gjort allt rätt så här långt, men förra loppet borde sitta i benen kan man tycka, många som vill till front och det blir tufft att nå dit, både 3 och 4 vill dit. På lapp nr 3 spikar jag draget som får loppet kört i halsen, nr 9 hästen har kört prepare i 2 starter på raken, senast fick man ett för tungt lopp för honom, fick vida spår sista 600 och var endå bara 6 meter ifrån, man brukar säga 7 meter per kurva och spår så med andra ord utan för mycket spår hade Pelle vunnit med 20 meter eller iallfall hårdstrid med nr 2..(näst senast) Roligt drag!

avd6
Eketorpets tess slipper kanske att offra sig denna gången, tar dem på speed istället? hästen har gjort det bra hos Peter U men oftast fått tuffa resor, dags att spara speeden nu Peter!? 10% jisses! Roligt drag! (står perfekt inne)


avd7
Riff Kronos kan få problem med voltstart, normalt en jättechans! men det kryllar av skrällbud bakom.... passa framför allt 2-8-10 som känns intressanta bakom...


På lapp nr 1 spikas Solvato och Carabinieri

På lapp nr 2 spikas: Lover Face och Riff Kronos

På lapp nr 3 spikas: XCEED G.T. och Riff Kronos...
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat