Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-12, 23:31   #21
pjo
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 7
Sharp$: 1226
Standard

riskfritt spel på 100 kr - betsson


lördag 13 dec.

<<<--->>>
Riskfritt spel på Man Utd mot Liverpool

När Englands största rivaler drabbar samman kan vad som helst hända. Det enda som är säkert är att du inte kan förlora med ett riskfritt spel.

Lägg spel för 200 kr eller mer på dagens fotbollsmatcher och du får ett riskfritt livespel värt 100 kr på Man United mot Liverpool imorgon. Pengarna tillbaka om du inte vinner. Regler och villkor.


Regler och villkor
Enbart spel som lagts efter att du har klickat på 'Anmäl dig' kommer att räknas mot kvalificering av det riskfria spelet.
För att kvalificera dig för ett riskfritt livespel på matchen Manchester United - Liverpool, behöver du spela för minst 200 kr på valfria oddsspel idag.
Det riskfria livespelet på matchen Manchester United - Liverpool är begränsat till att hämtas på livespel under matchen – dvs kan inte användas innan matchen på Pre-match-odds och erbjudandet går ut när matchen är slut.
När du placerar det riskfria spelet på 100 kr, måste du har tillräckligt med pengar på ditt konto för att täcka insatsen. Om spelet förloras kommer du att återbetalas omedelbar utan några ytterligare krav.
Almmäna regler och villkor för kampanj och riskfritt spel gäller.
pjo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat