Ämne: V75-Åby
Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-14, 17:00   #17
alle
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 540
Sharp$: 2301
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Om_sommaren Visa inlägg
Intressant att se Harry igen. Likaså skadedrabbade aga Khan boko. Knows nothing imponerade sist o bör väl vinna detta tunna guld lopp.

Mungiporna uppåt!

Idag har Harry friskförklarats från sin halsåkomma. Detta efter att han gjort en banjobb på Halmstadbanan. Vi började med en uppvärmning där även Shiny gick sitt första jobb i Halmstad efter hennes operation. Hon opererades första veckan i juli för en skada hon fick i en led som föl. Det blev en värmning för Harry och ett jobb för Shiny i fin stil. Sedan skrittade jag bort med Harry till kliniken för att sätta på kamerautrustningen. Harry fick ett speciellt huvudlag där optiken träs in i ena näsborren, sedan går optiken upp emellan öronen för att sedan kopplas ihop med en dator som finns i en ficka i en vojlok som kläms fast under selen. Sedan körde jag ut på banan med Harry och vände upp och körde ett jobb 2140 m efter 1.23,0. Under tiden körde veterinären i bilen jämte där han tittade live på bilden från halsen. Allt gick bra och Harry verkade inte besvärad av det han hade i halsen. Medan vi duschade hästarna hade veterinären analyserat filmen och kommit fram till att allt såg normalt ut. Filmen kan ni se här http://youtu.be/jzlUEwPxcaY Det är c:a 6 minuter in i filmen som själva träningsjobbet är, övrigt är förberedelse.

Bild: Harry som föl.//2014-11-25 JJ

Källa: Haythrow.se

Guldgruva för oss spelare, på klippet kan vi få se hur Harrys hals fungerar för tillfället. Analyserna blir bara djupare och mer invecklade uppenbarligen, man måste tydligen skaffa sig en universitetsutbildning i framtiden för att kunna spela på trav!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AMHC (+5), Om_sommaren (+2)
alle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat