Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-12, 12:29   #28
papak
 
papaks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 101
Sharp$: 2192
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Jakk Visa inlägg
Blev lite missforstand har! ber om ursakt att jag kanske inte utrycker mig pa basta satt. Jag haller helt med att public vunnit som bara den i slutspelet. Jag menar bara att det inte spelats sa manga matcher i slutspelet att man kan dra nagra slutsatser pa det.

Jag haller oxa med om att "public fade" rakt av inte ar ett vinnade recept.

Sen tycker jag inte du behover ta det jag skriver sa personligt. Jag skrev bara varfor jag tyckte Atlanta var "ratt sida". Du haller inte med och det ar ju helt ok. Pa ett forum som detta forsoker vi ju bara hjalpa varandra att vinna....

Finns ju ratt mycket att diskutera pa detta amne och jag kommer nog skriva ett langre inlagg om mina asikter.
Inte spelats så många matcher? Det har hittills spelat 62 matcher i slutspelet och det är ett utmärkt underlag för att dra några slutsatser i årets playoffs. Du kan inte dra slutsatser från förra årets playoffs så varifrån får du ditt underlag om jag får fråga?

Jag har inte tagit något personligt jag skrev bara vad jag tyckte om att spela på Atlanta och vem som helst kunde se att dom skulle lägga sig ner och dö den enda rätt sidan i den matchen var Orlando och hade Orlando förlorat där så skulle man pounda skiten ur dom på hemmaplan i G5. Sen kan du hålla på och kalla ditt spel "sharp" om det är enklare men faktum är att Orlando -anything var det enda rätta vadet i den matchen.
papak är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat