Ämne: V75-Örebro
Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-21, 16:22   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 165
Sharp$: 57051
Standard

V75-Örebro


Då har listorna kommit till V75an nästa helg. Det körs på söndagen då det ju är V75 på fredag på Solvalla. Betydligt bättre kvalitet på hästarna än i Gävle på tisdag. Tänk dock på att Örebros bana inte tillhör landets bättre och det är nästan alltid diskussioner om banunderlaget när det tävlas där och lär ju inte blir mindre snack nu när det troligen kan bli broddbana. I så fall många hästar det är frågetecken på. Tar ingen hänsyn till det vid den första kollen på vad som är anmält. Hoppas spelarna och framförallt deras plånböcker orkar med denna V75a också.

Klass 2: Calvados In måste ha toppchans väl. Imponerade stort i onsdags igen i V86 loppet på Jägers. Troligen stort minus om det inte går att köra barfota bak.

Klass 1: Fint lopp med många som kan vinna. Primo V struken för hovböld senast på V75. Mycket skrik då i tidiga tipsen om den och den blir kanske favorit.

Brons: Oliver Kronos lopp i kroppen. Borde ha toppchans väl ? Några bra emot.

Silver: Ingen bra silverdivision. Bear Dancer har överlägset mest poäng och måste ha bra chans.

Guld: Ingen vidare gulddivision heller men topphästarna i högsta klassen är nu i Frankrike eller vintervilar. Brukar vara tufft att debutera i guld. Hur klarar Food Money sin gulddebut ?

Stoloppet: Ett riktigt riktigt bra lopp. Alvena Take it eller Zelda Zonk känns spontant hetast när man ser listan. Men Dernier Viking kanske krossar dom ?

Fyraårsloppet: Det ser inget vidare ut. Inte alls koll på några av hästarna så avvaktar med att gissa vem som vinner när det dessutom är flera volter.

Lycka till !
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat