Ämne: MLB 12 maj
Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-12, 17:58   #7
blork
 
blorks avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 16
Sharp$: 46
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av illen Visa inlägg
Dodgers är 6-11 borta och Kuroda är 0-2 (1-3) på 4 starter @Chase Field. Edwin Jackson har sett bättre ut i sin senaste start, dock fotfarande hög WHIP (>1.4). Ser ut som om han dras med en hel del otur i år, men han har gått ifrån sin slider (användes 27% förra året, 19% i år) för att använda sig mer av curveball och changeup. Kan vara att han tappade lite av kontrollen eller ville lägga till en pitch, men förra matchen gjorde han det som har funkat för honom senaste 2 åren:

7IP 3ER med 4 walks och 7 hits (gillar inte höga WHIP), 103 pitches
(detta handlar om algoritmer, så det kan vara småfel med namnen)

Fastball (68) avg 95.1mph, max 99.1mph (fantastiskt, han kastade hårdast än på länge)
ChUP (10)
Slider (22) ganska perfekt hastighet med avg 86.99mph och fina ~22% av alla kast
Curveball (3)



12 av 15 orsakade 'swinging strikes' låg utanför zonen och neråt, vilket antyder på att främst slidern funkade utmärkt och bröt ner mot marken sent. Det ser ut som om förra starten är nånting som Jackson kan bygga på, gå tillbaka till det FB/SL kombo som gav honom succe och han är en workhorse pitcher, så om det går hans väg, blir det 7-8 innings idag. Dessutom är det ganska svårt att svepa ett lag.


Med allt det sagt, så ser Dodgers väldigt fint ut vid plattan och D'backs är helt kalla, så public lär pusha ner oddset rejält.
Utan att orka konsultera statsmaskiner går väl Jacksons formsvacka ända till förra sommaren? Men jag skulle akta mig för Dodgers i natt. Det var på Chase Field som Kuroda förra året fick en boll i huvudet, fördes till sjukhus och var borta en månad. Hur japansk han än är måste väl sånt sätta sig i huvudet (no pun intended).
blork är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat