Ämne: V75-Örebro
Visa ett inlägg
Gammal 2014-12-27, 21:01   #50
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Ser ut att vara läge att spika Art On Line direkt, sällsynt kuskplus som någon nämnde. Skiljer väl minst 50 meter om man betänker vikt och kunnande, och även Mikko hade ju haft chans att vinna det här totala pissloppet!

Nadal Broline har kusk, läge, tränare, form allt! Och det bästa, kasst motstånd. Lär väl bli omgångens största dock så kan vara en bra att utgånga med bara...

Food Money har spöat hästar av den här kalibern(?) sedan första vinsten. Som den för övrigt gjorde med skor. Democrat borde kunna spåra om Pelle vill och den inte hoppar. Annars vinner Mercan. Tror de äntligen slutar tuppa upp sig mot henne nu, iallafall när hon har den där hästen framför sig. Bra läge att låsa på två tror jag.

En begränsad skara som kan vinna brons. Julio får nog ändå förstastrecket på form och läge. Super Otto trodde jag tidigare behövde barfota på alla hovar för att komma till sin rätt. Har varit hyfsad med bff flera gånger nu, kanske kan duga här ändå med optimal löpning?

Fyraåringsloppet ser svårt ut. Starthästarna ser rejält gynnade av proppen, medan Remote Control står hopplöst till. En av omgångens mest överstreckade i mina ögon. Hes A Diffacolt är lite seg men har en jävla vilja, sätter den som första streck trots att den står dåligt inne. Har dålig koll på hästarna på start i nuläget.

Upplagt för överpace i klass 1 när det är sprint och jämnt. Läge att helmåla och utgånga den man tror sitter i spets!

Stoloppet mycket jämnare än det är streckat i min bok! Har svårt att se att de ska ge bort segern till Zelda. Dernier Viking grymt överbetrodd som redan nämnts.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat