Ämne: Funderingar?!
Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-16, 20:26   #4
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Vi ville ha en sida som är fri från en massa affiliatelänkar och tramsare som Holms.
En sida där allt finns på samma ställe som du kunde läsa på framsidan, Live chat, Spreadsheet, community. En samlingsplats helt enkelt för alla som är intresserade av betting. Vi hittade inget motsvarande amerikanska sbr nämligen.

Att spelskolan är skriven på ett enkelt sätt är för att majoriteten av våra läsare inte är semi-pro/elit. Att börja gå in direkt på marknader, rörelser, limiteringar etc såg vi inte som ett alternativ.

Att bli duktig tar tid, det tar tid att lära känna mönster i LM/RLM, det tar tid att lära sig hantera sin BR utan att tilta. Alla vi har börjat från grunden, alla vi har haft dyra misstag som vi tagit lärdom utav, alla vi har gjort dumma livebets på hörnor och nästan martingale'at. Skottat en kassa när man nästan gulat och kommit back on track igen. Att ligga +ev direkt från start är väldigt få som lyckas, iaf när det kommer till sportsbetting då oddssättarna är vassa.

Visst hade vi kunnat lägga oss på en helt annan nivå direkt från början, en nivå där vi kör invite-only för våra kontakter och dessa i sin tur bjuder in sina. Ett forum helt på engelska, en exklusiv del där dyrbar information utbyts utan en massa nybörjare på. Men vi valde att gå den andra vägen. Vi ville även dela med oss av vår kunskap inom ämnet. Det är en stor djungel där ute. Många, främst yngre intresserar sig alltmer mer för spel och gambling, tanken här är att de ska kunna ha allt samlat på samma ställe. Att inte lallare som holms ska gå och tjäna pengar på att majoriteten av hans läsare backar.
Att den stora skaran folk ska veta att det finns affiliateavtal samt hur mycket vissa bloggare kan tjäna på en sån sak. De ska även veta varför dessamrekar vissa speciella matcher.

Boone håller även på att skriva en artikel om detta med affiliate, vad det går ut på osv.

Grunden till allt är att kunna hantera sin spelkassa och spela kontrollerat. Det är det vi bakom sidan kommer att försöka lära ut. För det är den viktigaste delen, att inte gula sin rulle. Att lära sig värdera spel tar längre tid.
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat