Ämne: Val - 2014
Visa ett inlägg
Gammal 2015-01-16, 08:52   #807
Semicolon
 
Semicolons avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 853
Sharp$: 1997


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av softpojk Visa inlägg
offtopic: ja kom på en sak idag, vänstern gnäller att kristendomen har dödat fler än islamister, men dom kristna är ju från afrika, då ska ja inte blanda in trohet mer, utan säga det är dem vita som dödar minst, dem som dödar flest får ni list ut...


för jag är ju inte rasit, men ett MEN finns det ju alltid. & vad fan är det din brassrökande misslyckade socbidragare som bor hos farsan?

Jo.. Jag är less.
Fan svamlar du om? Att vita människor (caucasians om man ska vara så där lite angloinfluerad) har stått för det mesta dödandet genom historien går ju knappast å diskutera. Har dock ingenting å göra med att de är just vita utan för att man av olika omständigheter skaffat sig ett. 1. Organisatoriskt, 2. Ekonomiskt och 3. Teknologiskt försprång som möjliggjort den typen av massförintelser som drabbat mänskligheten. Hade samhällen i asien eller afrika uppnått samma teknologiska försprång hade massutrotningarna skett där istället.

Kortstågen var inga tebjudningar det heller om du nu trodde det.

Spelar ingen roll vad religionen heter, Islam eller kristendom, det är precis samma människoförtryckande folkmordsursäktande smörja.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
the_mirage (+1), WizardofAhhs (+10), NiLu (+5)
Semicolon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat