Ämne: Funderingar?!
Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-16, 23:20   #7
KP
Sharpest
 
KPs avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Kebnekaise
Inlägg: 5 830
Sharp$: 45582
Standard

Jag förstår din poäng faktiskt. Sånna rekar håller hus hemma i dagboksavdelningen egentligen. En person oinsatt i sporten får inte ut någon sådan information om denne ska rygga. Sedan har du trendbettare, är ett lag 11-1 när de spelar på en lördag medans en påfågel står mitt i deras arena så köper dom det. Egentligen ingen komplett rek heller för mig som ligger på en annan nivå heller. Men då går vi lite ifrån ordet rekommendering's innebörd.

Styrkan i ett forum som detta är den stora spridningen, de REK'ar som jag skulle klassa som riktiga rekar och som jag kan tänka mig att rygga blint faktiskt är de som för de mesta ligger under Övriga sporter. Personerna där har bra/stora kunskaper om just den unika sporten, i vissa fall större än oddssättarna själva. Men då bolagen ändå gör en plusaffär så bryr de sig inte på dessa mindre marknader, där har vi övertaget.
Att gemene man här ska reka något med Barcelona i en CL-match är inte direkt "beat-the-oddsmaker". Dock kan man inte förneka dom att göra sin röst hörd och rekommendera ett spel på dom. Folk gillar helt enkelt att spela på populära matcher. Väldigt knappast att de har ett övertag mot oddssättarna där utan sitter spelet så beror det främst på att de favorittippade laget har vunnit sin match med X mål.

Inget nageltrång här inte, alla har en åsikt Bara lufta på dessa. Den ende som inte tål kritik är Holms som raderar inlägg när några av hans läsare kritiserar honom.
Fanns någon som förde stats på hans spel innan och la ut dom under hans sida, tog inte lång tid tills de inläggen försvann.

Vi väntar tills vår spreadsheet kommer igång. Där kommer vi följa dessa bloggare/affiliateraggare för att alla ska se det svart på vitt. Visar de att de går plus kommer vi såklart rekommendera spel på dom. Men eftersom vi redan vet att de inte är vinnande så är det enda rätta att fadea alt avstå alla spel som dessa sätter fingret på.

Hur som helst, kul att du hitta hit. Aktiv som inaktiv så är det vi mot bolagen ändå.
Vårat hat mot Holm är pga hans hyckleri då han är på bolagens sida för att få så hög avkastning som möjligt på sina medlemmar samt hans naiva sätt att inte kunna ta kritik och det du nämnde med att slå sig själv på bröstet.

Holms kan absolut ingenting om betting i djupare benämning. Han kan absolut ingenting om hur många punkter odds justeras vid olika tendenser, hur olika marknader förhåller sig till varandra. Varför man asian hcp -1,5 ger ett annorlunda odds än trevägs hcp -1 (trots att det är samma spel) osv osv. Han är bara en sportintresserad kille som läser alla möjliga nyhetskällor. Därför kan han mycket om namn/lag/historik kring lag. Att sedan kunna tjäna pengar på sportsbetting är en annan historia.

Detta kan bli hur långt som helst egentligen, men vi förstår nog varandra så jag får väl avsluta mitt inlägg med:
Vem är
KP är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat