Ämne: 10bet bonus
Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-07, 08:04   #12
bulle
 
bulles avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 310
Sharp$: 1922
Standard

Det här verkar vara en riktig pissluffar-bookie. Är det ingen som har goda erfarenheter av detta bolag?

Citat:
Ursprungligen postat av zorba Visa inlägg
Lånar denna gamla tråd istället för att skapa en ny.

Satte för ett tag sen in stålar på 10Bet för att ta del av deras 50% bonus upp till 2000 SEK. Mottog maximal bonus och har nu trots skräpiga odds och omständiga omsättningskrav lyckats cleara bonusen med gynnsamt resultat. Gjorde i söndags ett uttag på hela saldot, ca 14k SEK. Fick såklart skicka in dokument för att bekräfta identitet och efter det gick uttaget smidigt igenom. Problemet är att det fattas ca 700kr. Tar kontakt med supporten via chat och möts av detta:



Chatten avslutas alltså innan jag ens hunnit läsa igenom deras svar, och ska jag vara ärligt är det lite försent på kvällskvisten för att jag ska orka sätta mig in i exakt vad som har skett.

Troligtvis är det väl så att det finns täckning för detta i och med deras villkor, men är det ändå inte lite fult att inte nämna något om det? Värst är ju ändå att jag inte ens får en chans att reda ut vad som har hänt, utan istället avslutas chatten direkt.

Vad göra? Vet inte hur mycket jag orkar bråka för 700 spänn, men ska ändå ta kontakt med dom igen imorgon. Fortsättning följer.
Hur gick det?
bulle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat