Ämne: ATG varnar
Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-12, 16:23   #44
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 679
Sharp$: 2426
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
En av de mest uppmärksammade vinsterna, och där det i efterhand visade sig vara en spelrobot som var konstruktör av vinnarsystemet, skedde under Elitloppslördagen när en kontokund från Sydafrika var ensam om tre vinnande V75-system som gav över 60 miljoner kronor i vinst.

Spelrobot: En spelrobot är ett dataprogram som läser av övriga spelares spelmönster och sedan baserat på sannolikt vinstutfall konstruerar stora system, ofta till extremt höga insatser.

Konceptet bygger på att spelroboten under en längre tidsperiod ska generera vinst genom att ge många rätta rader vid låga utdelningar och en eller ett par rätta rader vid höga utdelningar.
"Läsa av spelmönster" är ju inget annat än att jämföra spelprocenten ( insatsfördelningen ) med en subjektiv bedömning av hästens vinstchans och radvärdesberäkningar för att spela rätt antal av flerbongar för att uppnå ungefärlig önskad "minimivinst".

Det är samma sak som 1000-tals inhemska spelare gör vecka ut och vecka in utan att det på något sätt anses eller bör anses som fusk.

Det som sticker ut möjligen "höga insatser".

ATG svamlar helt enkelt när de försöker definiera vad de försöker stänga ute.

Och det har aldrig någonsin varit systemkonstruktionerna som har varit orättvisa. Förutom möjligen att de inte led av samma begränsningar per fil som inhemska spelare.

"Robot"-spel är ett urbota dumt och superkorkat begrepp. Det borde ha kallats vid sitt rätta namn istället! Dvs rabatt-spel.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Major (+50)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat