Ämne: v64 Jägersro
Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-24, 17:13   #26
Klanke
 
Klankes avatar
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 3 715
Sharp$: 697
Standard

avd1. 6 Sundsholms Keynote kunde senast smärtfritt komma till ledningen och väl där var segern aldrig hotad och etta via 1.13 sista varvet. Från ett springspår kan det vara läge för spets och slut.

avd2. 10 Alfa Giacomo har inte vunnit på ett tag, men det beror till viss del på att han stött på tufft motstånd. Denna gång ser uppgiften klart tilltalande ut och strular det bara inte från ett lite chansartat läge är det en bra segerchans. 7 Young Mystic gör sin första start i sin nya regi hos Thomas Uhrberg och ska bli spännande att följa både ikväll och framöver. 6 Amoroso Blou håller fin form och har samlat ihop till en fullträff. Med rätt lopp är det möjligt att han står som vinnare denna kväll. 9 Kopral Kanon har inte fått utdelning på sin fina form på slutet, ska tas på allvar här.


avd3. 3 Across the Fire hängde senast på klart bra efter ett lopp i rygg på ledaren. Med hjälp av sin startsnabbhet bör det bli en bra position, kanske också i ledningen, men oavsett ska han ses med goda möjligheter i ett inte alltför högklassigt lopp. 1 Victorious Pine har inte levererat på ett tag, men fart finns och utgångsläget går knappast att klaga på. Liksom min tipsetta är hon snabb den första biten och sitter garanterat bra till direkt. 6 Try Osted Antik har inte fått till det på slutet, men kan en hel del i grund och botten varför strecket är givet.



avd4. 9 O.Boy Face hade man ändrat utrustning på inför senast och snacka om att det föll väl ut. Trots ett lopp utvändigt utan rygg klev han fram och kopplade grepp redan runt sista sväng varpå segern blev hur enkel som helst. Bra chans om lika bra på nytt! 12 We can As kommer från seger på Charlottenlund och visar fin form för dagen. Given.


avd5. 3 New Star Power Petri Puro visar, som säkert alla märkt, fortsatt kanonform på stallet. Drag!

avd6. 6 Alkalizer Am kunde senast överta ledningen efter ett knappt halvvarv och efter att ha fått dämpa en bit satte utvändige Lover Face upp farten ut på slutvarvet. Att han inte orkade stå emot denne och att det tog emot lite till slut var honom förlåtet. Denna gång ser lite enklare ut är det bra chans till snabb revansch. 1 Grumetti gör sin tredje start i sin nygamla regi hos Lövgren, Strider utan strul.


Spiken: 6 Sundsholms Keynote
Draget: 3 New Star Power

God tur!
Klanke är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat