Ämne: v64 Jägersro
Visa ett inlägg
Gammal 2015-02-24, 17:54   #52
AndyMart
 
AndyMarts avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 3 484
Sharp$: 7099


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Står ju skrivet i programmet att Light Brodde sitter i spets efter några hundra meter i första avdelningen. Hästen är bra och Ludde vinner ju en hel del på Jägersro, så 16 % känns klart spelvärt. Dock inte optimal balans så kanske ingen självklar spik, men mycket intressant!

SK går sämre när den inte går bfro.


Två drag;

Smedjans Santos i tredje känns klart rolig, ganska kallt motstånd och är inte helt främmande för att Simoni kan hitta ledning och leda runt om. Kan vinna även utan spets då hästen är underskattad.

Fickle Shine duger bra i femte. Möter inte allt för tufft motstånd nu när Jockes strukits och har sett fin ut på slutet, även om det inte är den där riktiga stjärnglansen. Med lite flyt på vägen kan den ändå vara med och strida. 15 gånger på vinnarspelet och 6 % just nu. Favoriten är bra men vad är det för kusk?


Here To Rock F och Go Green Pellini i sista måste jag också nämna, två procent på båda är ju lite kul trots iskalla lägen. Rock F debut hos PU, bfro. Alkalizer Am är överstreckad även om det är rätt att den är favorit.



Dagens bästa spik är O Boy Face som går runt dem.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Icewinner (+5), Helge (+3)

Senast redigerad av AndyMart den 2015-02-24 klockan 17:55.
AndyMart är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat