Visa ett inlägg
Gammal 2015-03-27, 09:41   #1
Cc
 
Ccs avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Karon, Phuket - Thailand
Inlägg: 846
Sharp$: 11053
Standard

Superettan 2015


På förhand ser årets Superetta helt omöjlig ut att ranka. Har snackat lite med folk som oddssatt ligan i åratal och samtliga verkar ha samma uppfattning. Förhandsfavorit är förvånande nog Mjällby! De dög inte i Allsvenskan förra året, tappat 13 spelare sedan dess varav flera nyckelspelare. Ljungskile 2:a handare och skall vara där uppe. 3-rankad bland bolagen är Brommapojkarna som själva tror de har spelarmaterial för att bli max ett mittenlag i år.
Östersund och Jönköping kommer därefter, Jkp Södra har fått en hel del röster och är även mycket spelade på outrighten hos dem jag pratat med.

Vill gärna ha lite inputs från andra också, när en serie blir så här jämn på förhand så brukar det betyda att den som har bra ideér kan göra sig en bra hacka innan serien "satt sig" oddsmässigt!

Tittar man på premiäroddsen så finns en del riktigt präktiga "dogs" att kolla in. ~1,40 i öppningsodds på Mjällby hemma är toklågt mot nykomlingen AFC United. Det betyder att man kan få AFC +1 till över 2,05. Gillar även Varberg +0,5 @ 1,90
__________________
"Om det fanns en profitabel marknad skulle det just nu suttit ett team av insatta och tömt allt värde."
- matchingbetisover 2015-09-08
Cc är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat