Visa ett inlägg
Gammal 2015-03-28, 23:33   #4
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Magnus Wolff Eikrem att vinna poängligan är ett roligt tips. Jag har sett honom i alla MFFs försäsongsmatcher och även på många träningar. Han kommer utan tvekan dominera Allsvenskan om han får vara skadefri. Hittills har han varit mycket involverad i anfallsproduktionen, både med mål och assist, från rollen längst fram i MFFs tremannamittfält. Oddsen har dock fallit en hel del och ligger runt 10,0 för tillfället.

John Alvbåge att hålla flest nollor är kanske inte heller så dumt till 7,00. Det står väl framför allt mellan Malmö, Göteborg och Elfsborgs målvakter. Malmö riskerar att tappa delar av backlinjen i sommar, kanske viktigaste av alla högerbacken Tinnerholm som ligger allra mest i riskzonen men även viktige mittbacken Filip Helander. Jag tror Malmö behåller målvakten Olsen säsongen ut och släpper honom som bosman därefter, men liten risk också för att han lämnar. Elfsborg har tappat Johan Larsson och verkar ha en del bekymmer i backlinjen där Anders Svensson (!) har testats. Göteborg känns något mer solida och framför allt defensivt balanserade med Sebastian Eriksson och Gustav Svensson på ett starkt innermittfält och intressanta mittbacksvärvningen Thomas Rogne bakom.

Ett annat roligt långskott är Andreas Alm som första allsvenska tränare att få sparken till 25,00. Alm har redan dåligt förtroende hos supportrar och om AIK inleder svagt som de har gjort tidigare säsonger så finns risken att han tvingas lämna. AIK har tufft spelschema i maj månad (Hammarby, Norrköping, Göteborg, Djurgården och Helsingborg) och möter både Malmö och Elfsborg borta i april.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat