Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-14, 16:52   #1
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

ATG Tillsammans - lag Travscouten 100kr/andel


Idag släppte de den efterlängtade nyheten att det numera går att lämna in V75-system på fil via ATG Tillsammans!

I och med detta kommer jag börja köra mitt jackpott-bolag via den sajten. Alla är välkomna att gå med i mitt lag, jag och stammisarna som brukar vara med i bolaget kommer normalt sett upp i 1000-1500kr ihop. Jag kan ärligt säga att vi inte satt några storvinster ännu, men vi har varit och nosat på hyggliga utdelningar några gånger. För stunden är tipsformen ganska bra, vi har klämt till med sju rätt de senaste två omgångarna. Inga svåra omgångar men vi har varit väldigt rätt på det och hade överlevt att flera av skrälltvåorna i mål tagit hem loppen också.

Laget på ATG Tillsammans heter Travscouten, det är jag som lägger alla spel och det är 100kr/andel och max 5 andelar/person som gäller.

Nu tar vi dem!


Lagbeskrivningen på ATG Tillsammans:
"Enbart spel under jackpott-omgångar!

Det blir som max två matematiska spikar i varje omgång, och utöver det kommer det normalt sett vara utgångskrav på hästar jag ser som underspelade och även krav på att det ska skrälla i minst ett lopp. Jag plockar inte bort speciellt många betrodda hästar, men det kommer alltså finnas krav på skräll och utgång"
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat