Visa ett inlägg
Gammal 2015-04-29, 16:56   #27
Chiron
 
Reg.datum: jan 2015
Inlägg: 2 524
Sharp$: 1184
Standard

Intressant omgång idag. En überfavorit finns med idag (Månprinsen AM) men sedan finns det ett par vi borde försöka fälla:

Avd 2: 11 Pacific Broline - tveksam stallform i ett treåringslopp med många fina hästar.
Avd 4: 2 Charrua Forlan - fantastisk fin häst men H-O Sundbergs stallform är inte den bästa, senaste segern var i mars och dessförinnan i oktober, ska dessutom gå barfota fram istället för runt om.
Avd 5: 11 Geisha Sund - med tanke på att Bergh ansåg innan förra loppet att Geisha är en vinterhäst, borde väl hästen förlora idag trots att den vann förra gången.
Avd 6: 3 Ametrin - samma anledning som Sundbergs andra favorit, är inte i toppform och förmodligen ett litet distansminus.
Avd 8: 13 Västerbo Fantast - ej toppad, har varit behandlad inför, dessutom brukar det generellt sett vara nästan "omöjligt" att plocka 40 m på snabb sommarbana när det 2140 m.

Jag tänkte prova på något annorlunda att lista "dåliga" favoriter idag. Alltså rätt så många tveksamma favoriter idag bortsett från kallblodsfenomenet Månprinsen AM. Hoppas på fina tävlingar idag och att solen inte skiner idag så att det inte blir problem med måldomarens kamera likt ex. Vaggeryd om det blir trängningar idag...

Lycka Till Allihopa!
Chiron är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat