Visa ett inlägg
Gammal 2010-05-30, 23:04   #1
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Luckystrikes tennis/volleyboll


Mina spel imorgon är följande :

Daniela Hantuchova - Jelena Jankovic 1 +4 game 1,83 @ pinnacle
Hantuchova har spelat riktigt bra hitills i turneringen, och säkert överraskat många då hon normalt ofta strulat på gruset genom åren. Slovakiskan är perfekt skolad tekniskt med en fantastiskt effektiv och vacker backhand, som hon öst in vinnare med hitills mot Govortsova och Wickmayer bla. Hantuchova har satsat mycket på fysiken i år och verkar starkare än någonsin, och även vunnit många bigpoints, vilket tyder på mental styrka, något som varit en svaghet genom åren. Hon är tveklöst i bra slag och är en flytspelare som kan hota vem som helst oavsett underlag då det stämmer.

Hon har även slagit serbiskan i båda deras möten i år på gruset, först i Charleston på grönt grus och sedan i Fed Cup i Belgrad på Jankovic hemmaplan. Jankovic har inte tagit några överbevisande triumfer hitills utan slagit Kanepi med 62 36 64 i 2a och Bondarenko med 64 76 i 3e, där hon varierat väldigt spelmässigt. Serbiskan är dock en mästare på att vinna matcher knappt och göra exakt vad som krävs men inte mer i sina matcher. Jag har stor tro på att den här matchen blir riktigt tight där Jankovic ska få slita hårt för att vinna, då Hantuchova har offensiven för att slå hål på hennes defensiv.

Justine Henin - Samantha Stosur 2 +4,5 game 1,80 @ bwin
Spelar också Stosur på hcp mot Henin, då jag har svårt se belgiskan ta en överbevisande seger som Stosur spelar för dagen, med briljant serve/volley framförallt. Sharapova hotade Henin rejält igår, och Stosur spelar väldigt likt ryskan men med bättre flyt just nu tycker jag. Henin ser inte ut att vara absolut max just nu och gör mer lätta misstag nu än under storhetstiden, vilket är någonting Stosur ska kunna utnyttja med sitt tunga grundspel.

Spelar också Dementieva mot Petrova till 2,40 @ bwin, den matchen spelas på tisdag. Enligt mig är det en klockren coinflip normalt, även om Petrova övertygat klart mer hitills. Petrova har vunnit två serve/power dueller mot Rezai och Venus Williams och det är otroligt imponerande, men mot Dementieva kommer det bli en helt annan match-up. Dementieva är en mästare på att hålla bollen i spel och göra duellerna långa, vilket är något som passar Petrova väldigt dåligt, framförallt på gruset då hennes rörelse inte är den bästa.

/ LS
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat