Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-01, 23:08   #13
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2/3 satt i alla fall, hoppas några följde spelen som satt !

Imorgon spelar jag:

Yaroslava Shvedova - Jelena Jankovic 1 +4,5 game 2,05 pinnacle och även raka spelet till 4,90 hos bwin. Jag tycker befogade insatser är runt 1-2 % på raka spelet och 3-4 % på hcp.

Shvedova har varit turneringens största överraskning hitills för de flesta, då hon tagit sig hela vägen till kvartsfinalen oseedad. Föddes i Ryssland för 23 år sedan, men spelar numera i Kazakstan efter konflikt med förbundet. Shvedova har sedan länge visat att hon har ett stort spel i sig, med ett ruskigt tungt grundspel och en riktigt bra förstaserve framförallt. Lite ostabil från backhand-sidan, så hon gillar att styra spelet med sin hårda forehand.

Shvedova är den som slått in flest vinnare av alla hitills i turneringen, de flesta med forehanden, och det måste hon tveklöst fortsätta med imorgon mot Jankovic, som är väldigt snabb och tourens kanske bästa defensivspelare. För Shvedova gäller det att ta tidigt överläge i duellerna och låta Jankovic springa rejält i sidled, och få lägen till att slå hål på henne. Så som hon spelat hitills är jag övertygad om att hon har möjligheter till att göra det om hennes spel stämmer imorgon.

Dessa båda spelare möttes även i US Open ifjol, då Shvedova vann med 63 67 76, där hennes offensiv stämde riktigt bra med och hade 45-28 i rena vinnare. Nyckeln till vinst imorgon blir att spela likadant och hoppas på ungefär samma matchbild som då, samt att hon håller förstaserve-procenten hög.

Som jag ser det, är Jankovic givetvis klar favorit och är hon så supersolid hon ibland kan vara då hon är på absolut max, vinner hon troligtvis relativt enkelt, men jag tycker inte hon imponerat nämnvärt hitills, och tappat set mot Kanepi och borde också gjort det mot Alona Bondarenko i 3e rundan, men hade marginalerna med sig. Serbiskan har underpresterat rejält i de grand slams de senaste 1,5 åren och aldrig nått längre än kvartsfinalen, vilket kan göra henne nervös idag. Shvedova har allt att vinna, och kan spela avslappnat, och det kan räcka hela vägen till seger. Tror den här matchen blir jämn och att små marginaler kommer avgöra utgången, om Jankovic inte spelar på absolut max.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-06-02 klockan 08:04.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat