Visa ett inlägg
Gammal 2015-05-31, 19:31   #2
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57477
Standard

Startlistorna klara:

Highspeed Call drog kanonspår. Loppet det sista på V75 och det kan vara en chansspik för den blir nog inte favorit. Hade en hopplös uppgift igår i sweden cup med startkanonen innanför. De två bättre hästarna drog nitlott i spårlottningen.

Royal Apanage drog också spår 1 i V75-1. Där får man göra lite arkivkoll om det kan innebära spets och slut.

Segermaskinen från Norge springspår i kallblodsloppet och ny kusk i Frode Husbyn. Vad innebär det ?

Bergh kanonläge med Speed D. Spets och slut ? Där får man också göra lite arkivkoll i veckan vad gäller startsnabbhet eller läsa betaltjänsternas förträffliga spetsanalyser på fredag.

Balero Mearas känns efter spårlottningen som ett spikalternativ i klass 2. Det är många hästar här som man inte kan tro räcker på V75.

15 hästar i lärlingsloppet. Det ser vidöppet ut. Malmqvist skickar upp Frida Montana från Jägersro (reskamrat till Backfire ?). Den är inte så dum men kusken ett ?

I storloppet finns ingen anledning att ändra sig. Får Oasis Bi typ andra ytter måste det vara bra chans. Creatine svårbedömd och nu full distans vilket normalt inte är plus för jänkarna. Flera startsnabba och Witaspen har väl den som man kanske tror spetsar. Sanity har nog gjort sitt i dessa sammanhang men hoppas jag har fel. El Mago Pellini fick spår 1 och den är inte borta. En av Kolgjinis få hästar för storloppen men inte riktigt lika bra som Mosaique Face.

Lycka till nu med V75an.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat