Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-04, 18:09   #17
putte64
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8286

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Det kan han inte.

Citat:
Ursprungligen postat av mocka Visa inlägg
Om Bergh kan hålla ut Wickman i V75-4 så är väl loppet över. Space Photo såg ju kalasfin ut senast. När luckan väl kom så sköt han till mycket bra. Känns som Balero behöver en del hjälp på traven för att kunna avgöra.

Om Wickman å andra sidan spetsar med King of Mine och kan hålla Bergh inlåst så kan han mycket väl hålla undan. Det var hyfsat nära senast och distansen är bättre denna gång.

Malmrots Digital Archive med ett bättre startspår hade varit intressant att se. Såg riktigt läcker ut senast.

Speed Delicious känns som bästa spiken i omgången och Nimbus C.D. kan vara en chansspik om Örjan väljer att tävla denna gång förutsatt att Björn dundrar fram till dödens med OK.

Royal Apanage till 45% känns ju märkligt även om Klass 1-loppet är bland det bedrövligaste man sett på ett tag. Senast Royal vann i volt var för 2 år sedan. Visst, han har form och är kastrerad numera men om han inte spetsar så är han tokrökt då han aldrig gått något i ryggar. Och om han spetsar så lär han ju inte få sitta ifred då Bergh har två hästar med som lever enbart på sin styrka.

V75-5 känns vidöppet som sig bör med lärlingar i stolopp om nu inte bästa ekipaget med OJ i jollen bara vinner trots lurigt läge. Känns lite som en eller många där 2,5,10,11,12 är kul på strecken.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat