Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-06, 15:09   #107
Helge
 
Helges avatar
 
Reg.datum: sep 2011
Inlägg: 8 455
Sharp$: 42467
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Nu har äntligen atg vaknat. Stått lätt bana där hela dagen men nu är det uppdaterat. Håll tummarna för att regnet minskar i kväll annars kan det nog bli minst lika svåra förutsättningar som på Solvalla i lördags och då blev resultaten väldigt annorlunda mot vad som skulle blivit vid normal bana och väder.

Håll också koll på sena ändringar i barfotainfon då det inte låter som någon optimal barfotabana precis i den färska rapporten på atg.se

BANFÖRHÅLLANDE
Östersund
- Det har ösregnat sedan i morse. Jag tror att det har kommit nästan 30 millimeter och som det ser ut just nu är det för grovt grus i banan för att köra barfota. Men väderprognoserna säger att det ska sluta regna och bli finare väder i kväll så min förhoppning är att vi ska få till en bra bana som tillåter valfri balans innan första V75-start, säger banmästare Jan-Roar Aune.
samma besked från Spelvärde som pratat med banmästaren, stenhård bana med vatten på ytan efter allt regn, grovt grus på toppen. Men OM det slutar regna, kan det bli bra, så torkar det upp snabbt.
Helge är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat