Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-07, 00:15   #338
oggeb
 
Reg.datum: jan 2011
Ort: Stockholm
Inlägg: 1 884
Sharp$: 6562

2018
Stats: 30 - 35 - 0
ROI: 110.85%
Vinstprocent: 46.15%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Det går ett flyg från grannstaden Luleå 8:15 på söndagsmorgonen, och med byte på Arlanda är man i Oslo strax före 12. Därför lär vi nog få se merparten av de bättre kuskarna i Boden. De har inte råd att inte komma, börjar man tacka nej till styrningar är det snart någon annan som är ordinarie.

Likadant i morgon bitti. Det går ett flyg från Östersund 8:15, landar på Arlanda någon timme senare, och så är det bil till Skara som gäller.

Nu är det ju inte så många av dem som körde V75 som skall köra på Axevalla i morgon, trots att det är Guldstoet med 350 papp i förstapris. Men det går.

Jag vet inte riktigt varför inte travfolket inte kikat på att chartra ett plan till och från tävlingar av betydelse. Det är ju en väldig massa folk hela tiden i form av kuskar, tränare, skötare, ägare, TV-folk och andra journalister som skulle må rätt bra av att det gick att flyga på bättre tider än man har idag. Det behöver inte bli dyrare heller eftersom man slipper en hel del kostnader för t.ex. hotellrum.
Om jag inte minns helt galet så chartrade Boden ett plan för att få upp ett gäng kuskar förra året när det blev tight med tiden för vissa. Kan nog hända igen.
oggeb är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat