Visa ett inlägg
Gammal 2015-06-24, 19:28   #17
wowsuchev
 
wowsuchevs avatar
 
Reg.datum: jun 2015
Inlägg: 65
Sharp$: 1204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MultiSharp Visa inlägg
Som svar på alla frågor kan du se infon i steg 2.
De flesta som läser det här forumet och tippar är antagligen redan +ev spelare, och med tanke på hur många miljoner rader som spelas varje vecka så borde konsekvenserna av att avslöja ditt +ev spel vara likvärdigt med en droppe i sjön.

Citat:
Ursprungligen postat av MultiSharp
Skulle dock kunna berätta att en del i strategin är att bara spela på jackpotomgångar men det känner väl de flesta till redan. Utöver det har +EV-rader i ST generellt högre volatilitet än på ex V75 så det krävs ett stort startkapital.
Under en period för ett tag sedan hade SS ett affiliate-program där man fick 5% i ersättning på omsättningen av de spel som las via affiliate-länkarna. En del av strategin då var givetvis att lämna in systemen via ens egna affiliate-länkar vilket var tillåtet enligt deras T&C. Efter ett tag avslutade de affiliate-programmet med någon av de vanliga lama motiveringarna om att det kunde främja spelberoende. Sanningen var med stor sannolikhet att de tyckte det blev för stor fördel för spelarna.
Tror du inte man kan gå plus på ST utan jackpott? Har inte analyserat ST så mycket, men på topptipset så krävs det inte mycket feltippningar från svenska folket för att det ska vara vinnande, även med 30% rake.
wowsuchev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat