Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-03, 15:28   #2
almen
 
Reg.datum: maj 2013
Inlägg: 57
Sharp$: 1083
Standard

Än en gång har en av "de stora frälsarna" blivit avslöjad. Vi har sett det många gånger tidigare. Bluffmakare som höjts till skyarna som till exempel Refat El-Sayed, Percy Barnevik och Skandia-maffian.

Nu är det alltså Remy Nilson - "hästsportens store frälsare" som börjar bli avklädd och faller platt. Det är inte en dag för tidigt.

Tänk att kunna blåsa upp/dopa en omsättning med bara "luft" som inte ger hästägarna och staten någonting och bara ger ATG 4,25 % när ATG behöver 6 % för sina kostnader. Det menar åtminstone jag är en avsiktlig och rejäl blåsning iscensatt med medverkan av ATG's tidigare VD.

Många lär sig aldrig men förhoppningsvis kan nu även den hittills neddövade och med helstängda huvudlag försedda majoriteten av de organiserade hästägarna börja inse fakta så att dess organisation kan agera.

Om nu bara Skarplöth också kan få den support han efterfrågar så att han kan göra sig av med alla rakeback-bolag och återstående "rutten frukt" inom ATG's egna led så har han kommit en bra bit på väg i återupprättandet av ATG's goodwill.



Almen
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Hilding (+50), Migge (+1), putte64 (+100), Filmtokig (+50), Heuer (+5), DIF (+5)
almen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat