Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-10, 16:21   #62
Manprinsen
 
Manprinsens avatar
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 8 169
Sharp$: 2213
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Inte bara kanske överstreckad om den landar på 42%, det är den med säkerhet i så fall. Den kan inte ta någon ledning initialt så det blir antingen galopp, fast på innerspår, eller andraspårslöpning som är extra missgynnsamt över lång distans då man får lägga många extrameter jämfört med halva fältet. Ett plus för den är ju att kuskmotståndet i loppet är ganska ihåligt och han kan nog få överta från ganska många hästar. Dock inte av den mycket troliga ledaren Lass North Star. Smått fantastiskt att den är nere i 5% nu. Folk är väl inte mer pålästa än att de sväljer en Goop-favorit när det är så stor kuskskillnad, fyller på med "staket-hästen" och tänker att det måste räcka så.

Persos Bojje på 4%, bra häst och bra offensiv kusk, känns också ganska intressant om än inte på samma sätt som nordstjärnan. Juvels Boy också som verkar vara en duglig sort, mycket streckvärd på 1%!
Persos Bojje tror jag mycket på här. Bergh själv varnade för den. Det är väl läget som är byngligt, men hästen är kapabel och kusken är det inget fel på heller. Rätt fin segerprocent såg jag. Förhoppningsvis hjälper farsan med att ställa i ordning och ger några bra råd så kan vi jobba in den där till fina procent.
Manprinsen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat