Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-12, 14:21   #232
robust
Guest
 
Inlägg: n/a
Sharp$:
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
6000kr kanske inte är jättemycket pengar för en riktigt framgångsrik stortränare, men man kan ju inte heller ha olika bötesbelopp för olika utövare. 6000kr för en amatör är riktigt mycket pengar. Avstängning kostar såklart också pengar, Bergh behöver betala någon annan för uppsittningarna och provision på Åbergs-helgen och det kan kosta ganska många tusenlappar till.

Sjödén skrev i sin krönika att kusken bör bestraffas med bötesbelopp motsvarande förstapriset i loppet (Thorson förra lördagen). Så dumt och verklighetsfrånvänt att man egentligen inte borde kommentera, men det visar rätt bra på hur en del förståsigpåare på sidan av har helt tappat greppet om pengars värde. Ännu ett exempel är när man klagar på dåliga målkameror och annat, det är ju inte som att sporten har en stor kassakista att ösa ur pengar för att hålla alla anläggningar tipptopp enligt senaste tekniken.

Och vilka race får vi med skyhöga böter, ingen jävel kommer ju våga göra något utan stora marginaler. Det går ju inte, kommer ju bli grymt tråkigt att se på.
Flygande start SKA alltid straffas hårt!
Varför fixar inte ATG sponsorer till sina målkameror för en liten reklamplats? Inkompetens? Okunskap? Ovilja? Jävla lallande tjänstemän som inte gör sin lön rättvisa.
  Ge poäng Svara med citat