Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-21, 15:24   #608
hatten1
 
Reg.datum: jan 2011
Inlägg: 658
Sharp$: 5535
Standard

V86 express på söndagsbanorna kommer att lyckas med en ytterligare allt brantare minskning av travpubliken. Det finns få som finner värde att besöka en expressbana på v86.

Det absolut största problemet med V86 oavsett snabbhet på en söndag är att omsättningen inte bär ett såpass svår spelform. Speciellt som kvaliteten på sporten är sämre, innebär detta antingen oslagbara hästar i vissa klasser, samt lopp av så skiftande kvalitet på hästarna att de inte går att förutsäga och skrällarna infaller oftare.
En 1% på en söndag kommer nästan med automatik innebära jackpot på v8.

Förövrigt kan man undra VILKA som ska orka läsa på ytterligare TVÅ lopp efter lördagens v75 ?

Skarplöth VET vi nu endast speloptimerar och ser till Totonettot. Det är HANS jobb, och han är dessutom så genial att ATG skjutit kostnaderna på ST för kanal75 , vilket innebär att ökade kostnader för kanal75 inte påverkar ATGs totonetto.

Felet ligger hos ägarna ST/SG som SKA stå för hästsporten och utövarna, men fullständigt brister i ägarstyrning samt ansvar. Detta riskerar att med stor sannolikhet innebära ruin för hästsporten inom fem års tid,förmodligen tre år.

Vem vill köpa häst med 5% möjlighet att hästen går runt. 1% möjlighet att den går med vinst under livstid?
Vem vill föda upp häst, där möjligheterna är ännu lägre?
Vem vill träna hästar, när tränaren är tvungna att köpa merparten av hästarna för egna (bankens) pengar och således ta ALLA risker själv.

Nåja, banornas avfolkning och ekonomiska ruin kommer snabbas upp avsevärt, och det är mycket möjligt avsikten från ST, därför godkänns V86-express? Målet ter sig vara ett större antal evanemangsbanor med lopp sommartid i bästa fall.? 75% av året så tävlar endast de sex största banorna?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SO (+1)
hatten1 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat