Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-22, 14:54   #27
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2203
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Cc Visa inlägg
"Totalt nonsens"...du gillar starka invektiv! Men du tolkar mitt inlägg som fan läser bibeln.

De flesta nystartade bolag med spellicens har inte ens en sportsbook. De som skaffat en, har haft casino en längre tid innan och sportsbooken sköts sedan oftast av Oddsmatrix eller liknande tjänsteföretag.

Will Hill. Lad's, Paddy Power och BWIN är alla bra exempel på bolag med en bred infrastruktur där Sportsbooken har en central roll. Men de har ju allihop etablerade bettingshop's överallt i respektive land som står för en försvarlig del av omsättningen. Faktum kvarstår dock, de är rätt ointresserade och snarast rädda att förlora edge mot duktiga spelare och limiterar flitigt på internet.

Att Sportsbooken omsättningsmässigt (procentuellt) hos många bolag tagit en större andel av den totala omsättningen kan också tillskrivas den allmänna nedgången i pokernätverken. Specialiserade giganter som ex. Pokerstars tar allt större kaka!

Min poäng är alltså att lejonparten av spelbolagen på internet inte har kompetens att bedriva en lönsam sportsbook, därför är den inte heller speciellt viktig för dem. Det Will Hill skriver i sin rapport är ingen ny sanning, det har de och vi andra som verkat i branschen lång tid vetat hela tiden. Det som är "nytt" är påståendet att kostnaden per kund har minskat. Men det kan delvis förklaras med att man kraftigt minskat engagemanget med affiliateverksamhet, vidlyftiga bonuserbjudanden och andra dyra "marknadsfrämjande" åtgärder. Såna saker fanns inte då bookmakern var en bookmaker utan skapades av marknadsfolk som kom utifrån in i spelvärlden.
Fast det var ändå när bookmakern var en bookmaker som man skördade som bäst och bonusen var att bara få spela.

Min amatöranalys är att motståndet för andra sidan hårdnat betydligt på senare år. När hellre än bra dominerade kundstocken så var det lättare att komma undan för oss andra trots att bjudningarna dugga lika tätt som ett sommarregn. Inte helt olikt utvecklingen för pokern alltså
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat