Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-27, 08:41   #143
Emeffeff
 
Emeffeffs avatar
 
Reg.datum: okt 2014
Inlägg: 1 105
Sharp$: 2156

Emeffeff
Stats: 36 - 38 - 4
ROI: 107.76%
Vinstprocent: 48.65%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kusken1 Visa inlägg
Malmqvist har ju fullt upp med att fundera på hur han kunde vara så korkad att han kidnappade en häst i ett halvår enbart för att hästägaren ville flytta den från hans träning. Märkligt tyst i det fallet från ST, men det är väl som med Estlandshistorien, de håller tränarna om ryggen och skiter i hästägarna. Sedan historien rullades upp har det inte gått lika bra för Malmqvist och jag tror det är många som tycker det är bra.
Han dömdes dessutom i våras i Ystads tingsrätt att betala ett stort skadestånd till ett bolag som han samarbetat med för uppställning av sina hästar, så han verkar lite krånglig den gode Malmqvist. Det låter som att han har pengaproblem om läser bakgrunden till den domen, lite konstigt då han körde in mer än någonsin tidigare förra året. Men om det är det här som påverkar hästarnas prestationer är svårt att säga, en möjlig förklaring är det iallafall. Vad som hänt i fallet med den försvunna hästen är också svårt att spekulera i. Det finns säkert mer till den historien än vad man kan utläsa i nyhetsartiklar.

EDIT: Det ska sägas att han ändå har kört in fem miljoner hittills i år (i förhållande till tolv under hela fjolåret), så det går ju inte uruselt.

Senast redigerad av Emeffeff den 2015-07-27 klockan 08:50.
Emeffeff är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat