Visa ett inlägg
Gammal 2015-07-28, 21:09   #453
doob
 
doobs avatar
 
Reg.datum: aug 2011
Ort: Skara, Sverige
Inlägg: 6 998
Sharp$: 838
Standard

Spyr!!! "ALLA" hyllar "sporten" och "publiken" och inte ett öga är torrt!
Imorgon skriver alla travjournalister om familjen Takter och den härliga stämningen på Jägersro!

INTE ETT ORD kommer skrivas om spelarnas säkerhet! Amatörismen och flatheten bland aktiva och då främst DOMARNA!

Bakker rånar oss spelare på MILJONER genom att missa starten helt, vända upp och skylla på någon jävla tunga som hamnat snett! Han och domarna raserar miljoner på V75/V5/V/P/Tvilling för MÅNGA och han kommer undan med det!

I Hugo Åbergs får HELA FÄLTET vänta på ETT ekipage som inte är i ordning i tid! Jennifer Tillman vittnar om att hon "varvade upp" Royal Fighter i tid men blev stressad av uppskjuten start och därav galoppen.... ÅTERIGEN MILJONER UPP I RÖK PÅ GRUND AV AMATÖRISM OCH FLATHET!

VAR FINNS SPELSÄKERHETEN!!!? OM det verkligen är befogat med materialfel (inget slarv och inget fuffens!!!) så har ekipaget två minuter på sig att korrigera!! Dessa två minuter förhalas genom stoppad klocka och mer regel är att ÖVRIGA förberedda och klara ekipage tvingas vänta både fyra och fem minuter!!

DOMARE, ATG och alla andra väntar snällt på ETT ENDA JÄVLA EKIPAGE!!? ÄR DET RIMLIGT??

Ikväll försvann MILJONER för spelare som helt oskyldigt blev drabbade (även hästägare, tränare och kuskar såklart) på grund av amatörism och nonchalans inom travet!

ÄR DET RIMLIGT??? VARFÖR BRYR SIG INGEN??? VARFÖR AGERAR INGEN??? SKANDAL!!!! DET BORDE VARA SVARTA SORGEBAND PÅ OCH INGA JÄVLA HYLLNINGAR!!
__________________
Twitter: @sharpsdoob
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
glennoskar (+10), denfete (+5), uLFStR491 (+4), exlee (+5)
doob är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat