Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-03, 21:52   #8
matchingbetisover
 
matchingbetisovers avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Inlägg: 450
Sharp$: 1642


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av falconlordxxx Visa inlägg
Olika sidor verkar ha olika bra koll på IP-adresser och andra uppgifter. Unibet gav mig t.ex. inte en välkomstbonus när jag registrerade mig varpå jag kontaktade deras kundtjänst. Svaret blev att jag inte tilldelats välkomstbonus pga. att deras system upptäckt att en annan användare använt samma IP-adress (undra vem )

Som tur var var de villiga att koppla på välkomstbonusen manuellt även om de nekade mig 800 kr för att jag värvat en "vän".

Ladbrokes bad mig t.ex. skicka in en mobilräkning för att styrka min adress medan andra sidor inte ifrågasatt min påhittade adress.

Så om man planerar att bonustrejda på ett tiotal sidor så kommer man garanterat att stöta på patrull om man inte är försiktig och vet vad man gör. Det är bara en tidsfråga om när och om hur mycket det kommer att kosta en.

mm precis. För alla som inte lusläst företagens avtal så kan jag försäkra er om att de har rätt att göra vad de vill med er eller iaf era insatta pengar om det blir tal om sådana trevligheter som utnyttjande av deras bonusar.

Och även om man lyckas regga sig på gandalfvägen 452 38829 Mordor så kan du ju få in ett par vinster och helt plötsligt sitter du med en ansenlig mängd dollar hos bookien och hur ska du då ta ut dessa? Hur ska du styrka att du är bosatt på Gandalfvägen?
Och vad gör du om de plötsligt drar alla pengarna då de ser att du har samma efternamn som din far?

Själv är jag ännu inte välkomnad av alla så jag har mycket skoj kvar och sen så kommer det ständigt ut erbjudande, om man inte är för jävla lat och inte orkar kolla runt lite.
Men om ni säger att det är fritt fram att lura till sig hur mycket som helst utan patrull så är jag såklart väldigt intresserad av era erfarenheter.
matchingbetisover är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat