Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-09, 04:11   #45
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 612
Sharp$: 22438

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Serj Visa inlägg
Jag spelar ut idiotkortet; vad betyder PPR?
Point Per Reception står det för och innebär helt enkelt att man får poäng för varje gång ens spelare, oavsett position, får en reception.

Det förändrar värdet en del på spelarna eftersom det blir mer värt att ha en RB som fångar många passar istället för att ha en tung RB som bara springer med bollen. Det blir också skillnad eftersom man kan satsa på att ha en WR som fångar många korta passar som kanske inte ger så många yards totalt kontra en WR som kanske fångar något big play då och då.

Själva syftet med PPR är väl att sätta mer värde på WR och det kan ju vara bra eftersom vi med så här stor liga kommer tunna ut RB kåren riktigt ordentligt.

Sen kan man ställa in hur många poäng man ska få per reception. Arch talade om att inte ha 1 utan 0.5 pts per reception.

Personligen har jag inte jättebra koll på vad som är lämpliga PPR inställningar för en liga av vår storlek men vi har ju folk (Arch+Juret, nån mer?) som har god koll på detta så det är bara sitta lugnt i båten och låta dom komma fram till vad som är lämpligt.
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat