Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-14, 00:48   #57
jaroiten
 
jaroitens avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Ort: KOJAN
Inlägg: 836
Sharp$: 3279


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Kollade inställningarna nu. Går bara att få random en timme innan eller att League Manager (jag) manuellt skriver in ordningen. Vill slippa det sistnämnda för att undvika misstankar om fusk.
Man skulle kunna ha en "lottning" här i tråden annars som avgörs genom ett sportevent av något slag.

T.ex. så kan man välja 14 fotbollsmatcher från en helg som alla har hyfsat jämna över/under 2.5 mål odds. Säg att alla matcherna har max 2.10 i odds på antingen över eller under 2.5 mål på Betfair. Sen tilldelas varje deltagare en match och så bestäms draftordningen efter när första målet görs enligt i varje match enligt flashscore/livescore.

Säg att jag har Manu-Arsenal, Juret Liverpool-Chelsea, Border H Spurs-Saints och Arch ManC-Everton.

Första målet i ManC-Everton görs i minut 5, första i Liverpool-Chelsea i minut 23, första i Spurs-Saints i minut 42 och det görs inget mål i Manu-Arsenal. Då blir draftordningen:

1. Arch
2. Juret
3. Broder H
4. jaroiten

Det kan dock hända att det blir flera matcher med samma minut för första målet och då kan man gå vidare och ha snabbast andra mål som tiebreaker. Men finns ju fall där inte det funkar, t.ex. när mer än 1 match slutar 0-0. För dessa fall kan man ju avgöra de exakta placeringarna genom att köra samma sak på en ny omgång matcher. Men då enbart för de som måste separeras genom en tiebreaker.

Aja, nu har jag skrivit tillräckligt, ni förstår säkert hur jag tänker. Tänkte att det kunde vara ett alternativt och lite roligare sätt att avgöra draftordningen på.
jaroiten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat