Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-14, 16:02   #64
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 601
Sharp$: 22404

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Ja precis, man har ett lag på den positionen och så får man poäng beroende på hur det lagets defense och special teams presterar den veckan. Så man får ju poäng på returns, gör ditt lag en return TD på en kickoff eller punt så får man ju poäng för det, oavsett vilken spelare i laget som gör det. Likaså får man ju minus om ens lag def/spec team släpper till en return TD. Om jag nu minns rätt...

Baltic inkasso jobbar för fullt men vi har ju några som ännu inte betalat och det är ju svårt att veta när dom tänkte göra det. Finns väl risk att det kan dröja ett par veckor till (tills nästa lön) eftersom dom valde att inte göra det direkt. Vi har ju iaf 10+ betalande så ligan blir ju av i vilket fall som helst.

Draftordningen borde ju kunna lottas på något enkelt och "säkert" sätt. Archs länk verkar ju bra så det är ju bara vi kör på det. Känns dock som det vore bra om alla betalat innan vi lottar. Det går såklart att lotta innan alla betalat om väldigt många vill ha en draftordning nu, även om den ordningen kan förändras någon plats ifall det faller ifrån folk. Dock finns ju risken att eventuella osäkra kort skiter i att betala om dom får en dålig draftposition, man vet ju aldrig.

Annars kan man ju köra lottningen nu och sen endast skicka ut länken med resultatet via PM till dom som redan betalat så får man endast reda på sin draftposition först efter att man betalat. Då kan alla som nu valt att betala i god tid få möjlighet att förbereda sig ordentligt inför draften. Sen så kan ingen skita i att betala för dom fick nr 14 för det vet man inte efter att man betalat. Vad sägs som det?

Har man då ingen "ännu ej betalat" före sig i draftlistan så vet man ju att platsen är 100% klar och man kan förbereda sig på det. Annars kommer man ju ha sin position - 1-3 platser beroende på vad som händer.

Senast redigerad av Lazlo den 2015-08-14 klockan 16:05.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat