Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-15, 01:19   #10
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2210
Standard

Jag har en uppsjö av "vilande konton" och har aldrig någonsin blivit uppvaktad med bonusar.

Sen det här med limiteringar. Som är både enkelt och svårt att förstå sig på. Ett exempel.

a) Spelar nästan dagligen under 3 månader. Mest singlar och har gått fett plus. Inga problem med limit och blir uppvaktad med bonusar när aktiviteten avtar.

b) Har tomt på sitt konto efter idel torskspel och har dessutom blivit fett limiterad. Kommer aldrig uppvaktas med bonusar och bolaget ser helst att han inte sätter in igen.

Hur kan det bli så här. Borde det inte vara tvärtom? Nej inte nödvändigtvis.

a) Har vid närmare granskning en uppsjö av spel till 1.50 då Betfair legat på dryga 1.60 vid speltillfället. Bara tillfälligheter (läs röta) att han vunnit alltså och bolaget vet att ingen överlever i längden med liknande spel. Är därför välkommen att spela utan restriktioner och kan även förvänta sig ett och annat köttben (bonus) vid behov.

b) Har bara lagt 4 spel under samma period som a. Vid närmare granskning är det odds som legat klart över marknaden vid speltillfället. Bara tillfälligheter att dom klarat sig alltså och bolaget vet att dom är chanslösa i längden mot kunder som bara hugger på liknande utstick. Därför en fet limitering så att personen i fråga inte ens finner det mödan värt att logga in.

Med mycket få undantag hamnar merparten av bonustårtan hos dom kunder som man räknar med ska generera intäkter till bolaget. Tro för guds skull ingenting annat.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat