Visa ett inlägg
Gammal 2015-08-26, 08:42   #828
putte64
 
putte64s avatar
 
Reg.datum: sep 2012
Inlägg: 7 558
Sharp$: 8279

Fotboll, testet slutfört
Stats: 57 - 143 - 0
ROI: 95.31%
Vinstprocent: 28.50%

Standard

Det ligger i människans natur att vi vill bli omtyckta, undvika att folk tycker vi är konstiga, odugliga, och snackar skit om oss.
Därför är det svårt att vara konsekvent i sitt spelande när man börjar spela med andras pengar.
Låt säga att du alltid har spelat med 2 "skrällspikar" som har högst 20% av insatsen på sig, och att du alltid har tagit bort "dåliga" favoriter.
Frågan nu är om du pallar med det, då 10 andra börjar ifrågasätta vad du gjort.
Vinner favoriten får du skit, vinner inte dina spikar får du också skit.
Du kanske vet ALLT om spelteori, men det är lätt att bli påverkad av de andra och börja ändra ditt sätt att spela för att SLIPPA få skit.

Citat:
Ursprungligen postat av robust Visa inlägg
Jag upplevde att spelkonstruktörerna blev helt enkelt fega med val av sin spik/ar, när kassorna blev större varje gång. Ibland undrar man om "konstruktören" ens har varit i lopparkivet och kollat runt lite. Man får inte fuska och kopiera andras rader, om man inte har gjort jobbet själv i arkivet. Nu säger jag inte att alla måste göra det, men det är ett bra verktyg för att friska upp minnet lite då och då. Säkert finns det bolag också som vinner, men de kan inte vara många. ATG borde redovisa spelen bättre i de här bolagen, alltså insats versus vinst/förlust. Istället för gröna/röda prickar. Annars är det lurendrejeri.
__________________
Om man gör som man alltid har gjort, då får man samma resultat som man alltid har fått!
putte64 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat