Visa ett inlägg
Gammal 2010-06-15, 19:06   #162
Luckystrike
Banned
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: St. Julian´s
Inlägg: 405
Sharp$: 281


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

WTA Hertogenbosch, 16 Jun 2010, 11:00

Dulgheru - Kudryavtseva 2 2,10 @ Ladbrokes (3 %)

21-åriga rumänskan Alexandra Dulgheru är en av de mest utpräglade grusspecialisterna på touren, och spelade riktigt bra på gruset i vår med bland annat en seger i Warshawa. Dulgheru är en sk. counterpunsher med bra backhand och har en defensiv spelstil där hon står långt bak i banan och slår bollen med mycket top spin, rumänskans akilleshäll är dock tveklöst serven som hon får väldigt lite gratis på.

22-åriga Alla Kudryavtseva är lite Dulgherus motsats med en riktigt bra förstaserve och är väldigt offensiv och tung från baslinjen. Ryskan trivs klart bäst på de snabbare underlagen, och imponerade med segrar mot King, Watson och Brianti hitills. Hon har bara förlorat mot Sharapova hitills på gräset, och det är inte mycket att säga om. Kudryavtseva slog dock just Sharapova i Wimbledon för två år sedan då hon tog sig hela vägen till 4e rundan. Dulgheru har aldrig kvalat in i Wimbledons huvudturnering, och har heller aldrig tagit sig förbi 1a rundan i en grand slam på harcourt (US Open, Austr. Open). Dulgheru fick kämpa rejält i sin första match där hon slog högst medelmåttiga Coin med 76 i avgörande set. Coin har en bra serve men är högst ostabil från baslinjen, och rör sig dåligt. Kudryavtseva är mer allcourt än Coin, och har nästan lika bra serve, så Dulgheru bör nog höja sig ett snäpp för att ha en chans här.

Ryskan kommer som sagt få stor fördel av sin serve och offensiv här jämntemot Dulgheru, som har ett spel som inte passar för gräset. Och hon är heller inte van vid att spela på underlaget, bara spelat två matcher på gräs sedan 2006. Kudryavtseva har spelat 21 matcher under samma tidsperiod och vunnit elva. Nu har hon väl såpass hög rank. och självförtroende att hon vill försöka ändå, men jag tycker Kudryavtseva bör vara knapp favorit här i alla fall. Spelbar ner till dryga 1,85-1,90 enligt min mening.

Senast redigerad av Luckystrike den 2010-06-15 klockan 19:20.
Luckystrike är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat